Dünden Bugüne Masallar

Tales From Past To Present (Dünden Bugüne  Masallar) Projesi okul müdürümüz Mustafa AYDIN tarafından kurulmuş 3 farklı ülke ( Türkiye ,Litvanya ve Romanya) 13 ortak ile yürütülen bir eTwinning projesidir.  Bu proje ile çocuklarımızın kendi kültürel kodlarının farkında olan hayal güçleri gelişmiş ve dilini etkin kullanan bireyler olarak farklı kültürlerle  etkileşim kabiliyetini geliştirmek istiyoruz.

Projemiz dört evreden oluşmaktadır.

Birinci evrede planlama ve paydaşlarımıza projenin tanıtımı yapılacak; ikinci evrede öğrencilerimize masal anlatıcılığı eğitimi verilecek; üçüncü evrede öğrencilerimizin ortak ürün olarak kendi masallarını kurgulamaları ve oyunlaştırmaları istenecek ve dördüncü evrede öğrencilerimize ait ortak ürünlerin dijital kitap haline getirilip diğer çocuklarımızla buluşması sağlanacak.

Projemizin çocuklarımızın vizyon sahibi bireyler olarak yetişmesinde katkı sağlamasını diliyoruz.

Projemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Projemiz, 2021 Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs dört aylık bir süreci kapsamaktadır.

Dünden Bugüne Masallar projesi Youtube tanıtım videosu

Yayın: 01.05.2021 - Güncelleme: 04.05.2021 02:26 - Görüntülenme: 394