KARNE TÖRENİ

Ock

KÜLTÜRÜMÜZÜN İZİNDE, YÖRESEL GİYSİLERİMİZ.

Ara

Kültürün İzinde Mersin Proje kapsamında okulumuz 1. Sınıf öğrencileri büyüklerimizin kullandığı  eski yörük diline ait kelimeleri bulup  sergilediler.Sergimize öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük ilgi gösterdi.Emeği geçen öğretmen arkadaşlara ve öğrencilerimize teşekkürler ederiz.

Ara

İlçemizde düzenlenen vitamin c şenliğine katıldık.Anasınıf öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günü dolayısıyla program düzenlendi ve pasta ikram edildi.

Kas

Kültür izinde mersin kasım ayı 1.etkinliği (mersin yemeklerinden TANTUNİ, SIKMA,  HUMUS, KISIR-BATIRIK VE MUZ)

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü ölüm yıl dönümünde, okulumuzda yapıtığımız programla andık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Kültürün İzinde Mersin Proje kapsamında okulumuz 2. Sınıf öğrencileri çevremizde kullanılan eski eşyaları okulumuza getirerek sergilediler.Sergimize öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz büyük ilgi gösterdi.Emeği geçen öğretmen arkadaşlara ve öğrencilerimize teşekkürler ederiz.Hüseyin Gültekin Fidan Özçelik Nihat Güçlü

Kas

Smart Move (Akıllı Hareket) Erasmus+ K210 Projemizin Türkiye Hareketliliğini 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdik. Litvanya -Slovenya ve Yunanistan ülkelerinin katılımıyla Türkiye'de gerçekleştirilen aktiviteler gözlemlendi ve uygulandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını çoşkuyla kutladık. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.  11.00 da tatbikat için zil çalacaktir.  Zil süresince öğrencilerimiz sıraların kenarına çök kapan tutun hareketini uyguladılar.Zil bittiği hızlı bir şekilde, yığılma ve koşma yapmadan toplanma alanına gididildi.

Smartmove Erasmus

Ock

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından sınıflarda eğitimler verilerek önleyici rehberlik çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalarla hedefimiz İnterneti güvenli kullanan ve dijital ortamda farkındalığı yüksek bireyler yetistirmektir.

Okulumuzda eTwinning projesi yürüten öğretmenlerimiz projelerini sundular.