Arpaçbahşiş Yardımcılar İlkokulu

ARPAÇBAHŞİŞ MAH. 222 SK. NO: 15A ERDEMLİ / MERSİN
Vizyon
“Yıkıcı” değil “yapıcı düşünce” ye “ben” değil “biz” olana; iyiye güzele dair her ne varsa hayal edin okulumuz zemin hazırlasın... İLKE VE DEĞERLERİMİZ * Dürüstüz. Sözümüzde dururuz. * Paylaşımcıyız. Edindiğimiz bilgileri sunarız. * Yenilikçiyiz. Değişime açığız. * “Bir”in değerine inanırız. Paydaşlarımıza sahip çıkar, bireye önem veririz. * Prestij ve Kaliteden yanayız. Daima iyiye ulaşmak isteriz. * Küçümsemez, önemseriz. Sorunlara tevazu ve ciddiyetle eğiliriz. * Suçlu aramayız. Süreçleri sorgularız. * Çevreye duyarlıyız. Korur gözetiriz. * Zamanın değerini biliriz. Saniyeleri önemseriz. * Sabırlıyız. Dinlemesini ve beklemesini biliriz. * “Biz” bilinciyle çalışırız. Güçlerimizi birleştiririz. * Oto kontrol sahibiyiz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızda denetlenmeyi beklemeyiz; kendi kendimizi denetleriz.
Misyon
Biz Arpaçbahşiş Yardımcılar Ortaokulu olarak sahip olduğumuz paylaşımcı potansiyel ve değerler bütünü ışığında, öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamak ve Çağdaş, bilgili, “ne istediğini bilen” bilincine sahip katılımcı vatandaşlar olarak yetiştirmeyi kendimize görev ediniyoruz.
Valeybolda İl 2.si
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim